Sijainti  Yhteydenotto  Tarjouspyyntö  Yhteystiedot


Joka vuosi uudenlaisena Ounasjoen rantaan nouseva Lumilinna: Levi Ice Gallery, on ihastuttava ja mieliinpainuva käyntikohde, jota kannattaa tulla katsomaan aina Levillä vieraillessa. Yli 10000 neliön Luvattumaan lumikylä käsittää jäähotellin, jääbaarin, kappelin ja saunaosaston kylpyineen sekä lappilaisen kotaravintolan 100 hengelle. Ihaile lumilinnan valaistuja jää- ja lumiveistoksia, vietä yö jäähotellissa tai järjestä ikimuistoiset juhlat ja häät elämyksellisessä lumen- ja jään maailmassa.

Tule kokemaan talven elämyksellisyys ja tuo yrityksesi tai vieraasi viihtymään. Yö lumilinnassa, illallinen kotaravintolan tulilla ja rentouttava kylpy maahissaunan jälkeen jäävät ikuisesti muistoihin.

SISÄÄNPÄÄSY ICE GALLERIAAN:
Aikuiset 15€
Lapset 8€
Joka päivä klo 10-18
Muina aikoina tilauksesta ryhmille: illalliset ja saunapalvelut

 

HUONEET

Hotellissamme on erikokoisia, jääveistoksin, valoin ja lumireliefein koristeltuja huoneita. Majoittumaan mahtuu kerrallaan n 30 hengen ryhmä.

Erikoissviitti : yhteistyössä Piscinan kanssa loimme sviitin, jossa erikoisuutena lämmitetty parivuode. Sopii erinomaisesti mm hääyön viettoon.

Superiorhuoneet: Kahden hengen superiorhuoneet ovat yksilöllisesti koristeltuja, jokainen oman teemansa mukaan. Osassa huoneista on parivuode.


Huonehintoihin sisältyy seuraavat palvelut:
Saapuminen klo 21 ja huoneen luovutus klo 10
Opastettu linnan esittely
Yöpyminen valitussa huonetyypissä sekä yöpymisohjeet
Makuupussi ja sisäpussi
Suihku sekä wc-tilat
Aamupala kotaravintolassa nuotion lämmössä
Diplomi


Meillä on lämmin olohuone yöpyjien käytössä, joka on avoinna läpi yön.

Yöpymisen lisäksi voit varata mm aamusaunan, kuljetukset autolla tai kelkalla, kerraston ja villasukat tai vaikka eväspaketin yöpalaksi.

RAVINTOLA ICE GALLERY

Aloita tilaisuutesi kokoontumalla ryhmäsi kanssa Ice Galleryn upeaan jääravintolaan. Nauti alkujuoma tai vaikka kylmät alkupalat ja tutustu samalla häikäiseviin jäätaideteoksiin. Aloitushetken jälkeen on mukava siirtyä kodan tulen lämpöön nauttimaan loppuillasta. Tila sopii myös mm tuotelanseerauksiin ja lyhyisiin cocktailtilaisuuksiin.