FI EN
menu

Häät Luvattumaa Levi Ice Galleryssä

Keskellä karua Lappia sijaitsee taianomainen Luvattumaa Levi Ice Gallery, joka on toiminut vuosikymmenien saatossa rakastavaisten lappilaisena lemmenkehtona.

Tee hääpäivästänne unohtumaton ainutlaatuisessa miljöössämme – lue alta lisää ja ota yhteyttä!

Useat sadat parit ja kymmenien kansallisuuksien edustajat ovat vannoneet yhteiset rakkaudenvalat ja solmineet avioliiton Luvattumaan lumilinnassa. Luvattumaan upea lumilinna on antanut myös puitteet useille kosintatapahtumille ja siten alkusysäyksen monen pariskunnan upealle yhteiselle taipaleelle.

Luvattumaan hääjuhlassa on läsnä kaikkein aidoin elämänvoima: tuli, Lapin uskomaton luonto ja revontulet, häiden näyttämönä valtavien ihmistyötuntien tuloksena vedestä jään ja lumen olomuodoissa joka vuosi uudelleen rakentunut huikea pohjoista taidetta edustava lumilinna sekä ihmisiä yhdistävä elämälle alun antava rakkaus.

Yli 20 vuoden kokemuksella asiantunteva Luvattumaa Levi Ice Galleryn henkilöstö haluaa auttaa Sinua unelmiesi häätilaisuuden järjestämisessä.  Räätälöimme toiveidesi mukaiset häät talvisin jää- ja lumitaideteoksin sekä kynttilöin koristellussa, ainutlaatuisessa jääkappelissa, jonka kauneus hakee vertaistaan jopa maailmanlaajuisesti. Kesäisin ja syksyisin valittavanasi hääjuhlien viettoon on tunnelmallinen Luvattumaa Levi Ice Galleryn Lappiravintola Ounasjokivarressa.

Luvattumaan jääkappeli aukeaa vuosittain häiden viettoon yleensä 12.12. (olosuhteista riippuen) ja häitä voi järjestää siellä aina talvisesongin loppuun asti. Jääkappeliin mahtuu kerralla 100 juhlavierasta. Sama verran häävieraita ruokailee myös lumilinnan yhteydessä olevassa tunnelmallisessa Lappiravintolassa. Matka Levin hiihtokeskuksesta Luvattumaa Levi Ice Galleryyn kestää vain 10 minuuttia.

LuvattumaaN HÄÄPAKETIT

Luvattumaa Levi Ice Gallery tarjoaa valmiita hääpaketteja (kts. englanninkieliset sivumme) tai häänne voidaan räätälöidä erikseen yksilöllisten toiveidenne mukaan. Perustason hääpakettiin kuuluvat jääkappelin vuokra, kappelin koristelu kynttilöin sekä musiikkilaitteisto häämusiikin soittamiseen. Tarvittaessa pakettiin kuuluu myös yhteydenpito paikallisen maistraatin tai seurakunnan kanssa häidenne toteuttamiseksi.

Hääpakettiin voimme tilauksestanne sisällyttää mm.
 

 • Kukat
 • Kuljetukset (taksi, bussi, moottorikelkka, porokuljetus)
 • Ammattilaishäävalokuvaajan (kuvaajalla kokemus hääkuvauksista lumilinnassa ja Lapin luonnossa)
 • Häävideokuvauksen
 • Ilotulituksen
 • Jääshotit tai kuohuviinit jääbaarissa
 • Discon/ DJ:n jääbaarissa tai Lappiravintolassa
 • Live -musiikkiesityksen/ -bändin /hääkaraoken
 • Häävastaanoton ja ruokailun Luvattumaan Lappiravintolassa
 • Hääkakun
 • Hääyön Golden Crown lasi-igluilla tai Luvattumaa Levi Ice Galleryn lumisviitissä

Myös hääkampaukset ja -meikkaukset voitte varata kauttamme. Hääkoordinaattorimme auttaa teitä unelmienne häiden toteutuksessa.

Varaukset ja hintatiedustelut hääjuhliin liittyen voitte lähettää yhteydenottolomakkeemme kautta tai weddings@luvattumaa.fi. Luvattumaa Levi Ice Gallery lähettää häätilauksenne perusteella häävarausvahvistuskirjeen ja maksamalla 350 euron arvoisen varausmaksun asiakas varmistaa omalta kohdaltaan häävarauksen. Varausmaksua ei palauteta.

HÄÄPeruutusehdot
 

 • Jos asiakas peruuttaa häät 3-12 kk ennen varaamaansa häätilaisuutta, on Luvattumaa Levi Ice Galleryllä oikeus veloittaa asiakkaalta 50 % koko tilatun hääpaketin arvosta.
 • Jos asiakas peruuttaa häät 3 kk:n sisällä ennen varaamaansa häätilaisuutta, on Luvattumaa Levi Ice Galleryllä oikeus veloittaa asiakkaalta 100 % koko tilatun hääpaketin arvosta.