FI EN
menu

Pohjoisten elämysten linnake

Ravintolamme sydämessä palaa tuli ja hotellimme ytimessä hohkaa jää – Luvattumaa tarjoaa yllätyksiä kaikille aisteille Ounasjoen mutkassa Kittilän Levillä.

Luonamme nautit lappilaista ruokaa lähiluonnosta ja kuulet kiehtovia kertomuksia paikallisesta elämästä. Jäägalleriamme vaikuttavat luomukset ja rantasaunamme rentouttavat löylyt antavat laatuaikaa keholle ja mielelle.

Tule kylään ja tunne Lapin leppoisa rytmi kanssamme. Revontulten ja tähtitaivaan alla kiedomme sinut osaksi elävää tarinaamme.

Sydämellä pyörivä perheyritys

Luvattumaa on paikallisen pariskunnan Lea ja Pekka Jussilan luomus. Lea, kokenut matkailualan ammattilainen, hoitaa yrityksen ravintola- ja majoituspuolen.

Vapaa-aikanaan Lea kulkee luonnossa ja kerää raaka-aineita Luvattumaan lappilaisen ravintolan herkkuihin. Touhukas Lea on aina valmis auttamaan, ja laittaa sydämensä peliin päivästä toiseen Luvattumaassa.

Pekka on puuseppä ja muusikko. Luvattumaan pysyvien rakennusten lisäksi Pekka on soveltanut ammattitaitoaan jäärakentamiseen. Taitavaksi jäänveistäjäksi ja -rakentajaksi kehittyneen Pekan kädentaitoja voi ihailla Luvattumaan vaikuttavassa jäämaailmassa.

Pekan musiikkiesitykset ovat suosittu ohjelmanumero Luvattumaassa. Jokapaikanhöylän voi tilata esiintymään, mutta saattaapa Pekka tarttua kitaraansa hetken mielijohteestakin ja luikhauttaa laulun asiakkaille.

Luonto on voimavara, jota suojelemme

Olemme perheyritys, jonka keskeisiä arvoja ovat luonnon ja ympäristön kunnioittaminen sekä laadukkaat palvelut.

Luonto on suurin voimavaramme, joten energian säästäminen, jätteiden lajittelu ja kierrätys kuuluvat olennaisena osana jokapäiväiseen toimintaamme.

Ravintolamme kulmakiviä ovat lähellä tuotettu ruoka ja suoraan luonnosta saadut puhtaat raaka-aineet. Edellytämme ympäristövastuuta myös tavarantoimittajiltamme.

Luomme luonnonläheisiä aktiviteettiohjelmia ja olemme mukana kestäviä matkailutuotteita kehittävässä TAIKE-hankkeessa.

Panostamme laatuun tuotteissa ja palveluissa

Palvelumme ja tuotteidemme laatu ja niiden jatkuva parantaminen ovat ensisijaisia Luvattumaalle.

Mittaamme sekä asiakas- että henkilöstötyytyväisyyttä vuosittain ja kehitämme toimintatapojamme saadun palautteen perusteella.

Haluamme luoda kotoisan ilmapiirin, jossa viihtyvät niin asiakkaamme kuin henkilökuntakin. Olemme aidosti lappilainen yritys, jonka sisäsyntyisiin luonteenpiirteisiin kuuluvat avoimuus ja rehellisyys.