FI EN
menu

Yleiset varaus- ja maksuehdot

Varaus tulee voimaan, kun Luvattumaa on vahvistanut varauksen kirjallisesti. Muutokset ja peruutukset hyväksytään vain kirjallisina.

Peruutukset

 

  • Varaus voidaan peruuttaa kuluitta ennakkoon sovittuna viimeisenä peruutusajankohtana tai
    • Alle 50 henkilön ryhmät 30 vrk ennen tilaisuutta.

    • Yli 50 henkilön ryhmät 60 vrk ennen tilaisuutta.

 

  • Mikäli varaus peruutetaan 29-15 vrk ennen tilaisuutta on Luvattumaalla oikeus laskuttaa tilaajalta 30 % tilauksen arvosta viimeksi ilmoitetun henkilömäärän mukaisesti.

 

  • Mikäli varaus peruutetaan 14-8 vrk ennen tilaisuutta, on Luvattumaalla oikeus laskuttaa tilaajalta 50 % tilauksen arvosta viimeksi ilmoitetun henkilömäärän mukaisesti.

 

  • Mikäli varaus peruutetaan 7-0 vrk ennen tilaisuutta, on Luvattumaalla oikeus laskuttaa tilaajalta 100 % tilauksen arvosta viimeksi ilmoitetun henkilömäärän mukaisesti.

 

  • Mikäli varaus tehdään vähemmän kuin 7 vrk ennen tilaisuuden ajankohtaa, on varaus vahvistettava tilauspäivänä klo 17 mennessä. Tämän jälkeen tehtävästä peruutuksesta veloitetaan 100 % tilauksen arvosta viimeksi ilmoitetun henkilömäärän mukaisesti.

 

  • Juomien osalta veloitus koskee tilaisuutta varten avattuja/valmistettuja juomia.

 

Illallisvaraus on voimassa tilaajan ilmoittamalle henkilömäärälle, jota tilaaja voi tarkentaa 14 vrk ennen tilaisuutta, kuitenkin niin että +/- 10 % muutoksen voi esittää vielä viisi vuorokautta ennen tilaisuutta.

Minimiveloitusperusteena toimii viisi vuorokautta ennen tilaisuuden alkua vahvistettu henkilömäärä tai sen kasvaessa ilmoitetusta, toteutunut henkilömäärä.

Jos lopullisen osanottajamäärän pienenemisestä on ilmoitettu vähemmän kuin viisi vuorokautta ennen tilaisuuden alkua tai ei ole ilmoitettu lainkaan, on ravintolalla oikeus veloittaa tarjoilulle sovittu hinta.

Myös erikoisruokavaliot tulee ilmoittaa Luvattumaalle kirjallisesti viisi vuorokautta ennen tilaisuutta.

Peruutusehdoista voidaan tarvittaessa poiketa, mikäli siitä on erikseen tilaajan kanssa kirjallisesti sovittu.

 

Muutokset

Mikäli varaukseen tulee muutoksia myöhemmin, kuin viisi vuorokautta ennen tilaisuuden alkua, Luvattumaalla on oikeus periä tilaajalta muutoksesta aiheutuneet välittömät kustannukset, kuten tarvike- ja palkkakulut.

 

Erikoisjärjestelyt

Mikäli Luvattumaa ryhtyy tilaajan toivomuksesta erityisjärjestelyihin, kuten esimerkiksi hankkii luvan anniskelualueen tilapäiseen laajentamiseen, hoitaa asiakkaan toivomat ohjelmajärjestelyt, erityiskoristelun, rakennelmat tms. tilaaja sitoutuu maksamaan toteutetuista toimenpiteistä aiheutuneet kustannukset myös tilaisuuden peruuntuessa.

 

Muuta

Ryhmän henkilömäärän pienennettyä olennaisesti ilmoitetusta määrästä tai ohjelman muuttuessa pidätämme oikeuden hinnanmuutokseen.

Pidätämme oikeuden toimittajien taholta tai ALV:n muutosten takia tuleviin alkoholijuomien anniskeluhintojen muutoksiin. Hintojen muutoksista pyritään ilmoittamaan asiakkaalle mahdollisimman pian.

 

Maksuehdot

Maksuehdoista ja ennakkomaksua koskevista järjestelyistä voidaan sopia ennakkoon tilaajan kanssa.

Mikäli tilaajana on yritys ja tilaajalla on etukäteen tehty laskutussopimus, voidaan tilaajalle lähettää lasku jälkikäteen. Laskuun lisätään laskutuslisä. Viivästyskorko on korkolain mukainen.

Pyydämme huomioimaan, että käytämme tarvittaessa ennakkolaskutusta tilatuista palveluista.

Laskutamme ennakkoon kaikki tarjoushinnoin tilatut palvelut.

Paikan päällä tilaaja voi maksaa tilauksen yhteydessä anniskeltujen juomien laskun käteisellä tai luottokortilla.

Laskutuksiin lisätään laskutuslisä ja korkolainmukainen viivästyskorko.